En skioplevelse fra Lisbeth

Lykken er at spænde skiene på og gå i et med naturen!!

Takket være en donation fra Synshandicappedes Motionsfond, så blev jeg i stand til at købe mine egne smørefri ski.

Jeg har haft så ufattelig mange fantastiske oplevelser på ski, og det er vanskeligt at fremhæve en enkelt; men en oplevelse, jeg altid får, er en magisk lykkefølelse.

Solen, sneen, regnen eller vinden i ansigtet alt mens, stilheden breder sig. Kun lyden af skiene, der glider sagte afsted i sporene med et ”Sjiv sjiv”, er for mig den perfekte kulisse til at blive ramt af en unik lykke-følelse og bare være til stede i nuet og glemme alt om fortid, fremtid og synshandicap.

Lige siden, at jeg stiftede bekendtskab med smørefri ski i 2011, så har jeg ikke løbet på andet, og jeg kan varmt anbefale det. Så slipper man også for klister i håret og andre uegnede steder – man skal heller ikke bekymre sig om skismøring, men bare på med skiene og afsted.

Jeg sender ”Synshandicappedes Motionsfond” en varm tanke hvert år, når jeg pakker mine smørefri ski og gør mig klar til mange gode oplevelser på de til tider ”skrå” brædder.

Skrevet af Lisbeth Eltong

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *