Altså, det startede med en gummibåd i snor….

Lene, 53, blind

Jeg har sejlet altid, også selvom jeg jeg ikke kunne se. Det startede med en gummibåd i snor, enten i havnen eller efter mine forældres sejlbåd, da jeg var barn, og nu hvor jeg er voksen, savner jeg at komme på vandet. Så da muligheden for kajak kom, skyndte jeg mig at slå til. Nu har jeg også købt våddragt, for man skal jo i og i og i og lære det med redninger ordentligt. Når jeg er blevet lidt mere erfaren, vil jeg gerne med i en lokal klub og finde nogle, der vil ro med mig.

Det fede ved at ro kajak er friheden. Friheden til bare at ro, uden at skulle tænke på trafik, stok, hund og fortovskanter og at skulle koncentrere sig om at finde vej. Man er bare til i naturen og kan slappe af og bare ro og følge med i kajakkens bevægelser på vandet. Det er herligt!